Moderator: MaxFloRec
Pierwszy wideoklip do multimedialnej plyty PLANET LUC. Utwor opowiada o przebudzeniu w mrocznym SZTAMPOLANDZIE.
Zapraszamy do obejrzenia go w dobrej jakości na naszym kanale www.youtube.com/MAXFLORECtv
L.U.C ft. Fokus & Rahim - Co z tą Polską?
Dosłownie kilka godzin temu oglądałem ten klip. Super mroczny klimat - polecam.
tylko taka jedna uwaga... wydaje mi się że wokal Fo jest trochę za głośny w stosunku do wokalu LUCa...;p
agfarius44 napisał(a):tylko taka jedna uwaga... wydaje mi się że wokal Fo jest trochę za głośny w stosunku do wokalu LUCa...;p
jak juz mówiłem, dla mnie wypas klip, tekst, i wykonanie.
klip zrobiony świetnie! niesamowity klimat! fajny pomysł na kawalek! rah najfajniej, czytelnie z zajebistym pomyslem, melodyjnie - bomba! reszta lekko chaotycznie (nie zmienia to faktu ze wszystko trzyma zajebisty poziom)! 4-5 lat temu pewnie napisalbym ze fo albo luc najfajniej, bo meczylbym klip przez cala noc, pozniej przez dzien i tak z 3 doby, z otwartym notatnikiem spisujac teksty. Wszystko zalezy do kogo chcesz trafic swoja muzyką! Rah - wydaje mi sie - przez ta klarownosc trafi do najwiekszej ilosci osob! Nie liczac oczywiscie tych zajawkowiczow ze sluchawkami na uszach, co nocami katuja kawalek! :d 9/10
i huj, kurwa zrobili lepsze klipa niz ten co ja bede mial, zajebisty pomysl + wykonania, luc elegandkzo ale przekombinowanie, on nie ma takiego magnetyzmu w slowach zeby mi sie chcioalo wsluchiwac co wogole gada, poprostu slucham sobie glosek bo fajnie brzmia i pierdoli mnie co tam rymuje, foks najebany zajebisy motyw, rahim melodyjnie pieknie, najbardziej mnie zaskoczyl, ale i tka mnie chopaki wkurwili takim zajebistym teledyskiem, to ja mialem miec zajebisty teledysk heh
Lepszego teledysku chyba nie widziałem. Świetna robota!
K2 napisał(a):i huj, kurwa zrobili lepsze klipa niz ten co ja bede mial, zajebisty pomysl + wykonania, luc elegandkzo ale przekombinowanie, on nie ma takiego magnetyzmu w slowach zeby mi sie chcioalo wsluchiwac co wogole gada, poprostu slucham sobie glosek bo fajnie brzmia i pierdoli mnie co tam rymuje, foks najebany zajebisy motyw, rahim melodyjnie pieknie, najbardziej mnie zaskoczyl, ale i tka mnie chopaki wkurwili takim zajebistym teledyskiem, to ja mialem miec zajebisty teledysk heh